Beweegcircus

simpelluchtacrodoekkleinCircus Movimento, de naam zegt het al, we houden van bewegen, want door bewegen ontwikkelen kinderen zich. Veel meer dan stilzitten en bankhangen voor de buis, of stilzitten in een verkrampte houding achter een tablet of oud mobieltje van pa en ma om te youtuben… Kom in beweging, movimento…

Iedere beweging die een kind maakt, laat een beweging achter in de hersenen. Je hersenen sturen je spieren aan, maar je spieren sturen ook je hersenen aan. Hoe meer beweging, hoe beter de hersenen functioneren.

Circus Movimento heeft zich gespecialiseerd in de kunst van het bewegen, en het effect dat het heeft op je hersenen, je manier van leren enz. Er zit zoveel meer achter simpelweg een balletje gooien, er zit zoveel meer als simpelweg een flowerstick van links naar rechts manoeuvreren.

Kinderen die leren werken met circusmaterialen gaan constant over hun “oude” grenzen heen, ze groeien snel en ontwikkelen zich prima, krijgen meer zelfvertrouwen en functioneren beter op school. Ga bewegen, aantrekkelijk bewegen met circusmaterialen en ontdek hoe magisch de uitwerking is van werken met circus.

Onze achtergrond is niet alleen een opleiding in het doorgeven van de circuskunsten, maar ook de intensieve opleiding Braingym, waardoor we precies door hebben hoe de hersenen werken. Voor kinderen die “normaal” functioneren al een aanwinst, maar voor speciale kinderen helemaal een stapje verder. Wissel eens met ons van gedachten.

Kijk ook naar onze pagina Prijzen en Arrangementen

Meer informatie

Gera de Leeuw
info@circusevents.nl
0
651462953