Circus Movimento bij evenementen

jongleerdoekCircus Movimento biedt een totaalprogramma met of zonder circustent. Een circus bij uw evenementen betekent bijvoorbeeld dat er een leuke activiteit wordt georganiseerd voor uw bezoekers. Samen workshops volgen en vervolgens aan het eind van de dag of week een voorstelling neerzetten met zijn allen voor groot publiek. Het schept een band, je leert elkaar op een totaal andere manier kennen en zo'n samenwerking tussen uw bezoekers verbroedert. Leer circuskunsten zoals draad lopen, steltlopen, eenwieleren, jongleren, hoelahoepen, werken met flowerstick, diabolo, jongleer ringen, borden draaien, touwtje springen, clownerie, acrobatiek. Wij verzorgen voor 220 personen tegelijkertijd circusmaterialen. Ook kunnen we zorgen voor een overactieve clown en licht en geluid, top acrobaten en jongleurs, goochelaars.

Voorstellingen
Zoekt u vermaak in de vorm van een kant en klare voorstelling, ook dat kunnen wij regelen, we stellen in overleg met u zelfs complete programma's samen, met jongleurs, acrobaten, luchtacrobatiek, minidisco dj's, minidisco dansprogramma's, kortom, de acts waar u uw zinnen op hebt gezet.

Lollieland

Circus Movimento was dit jaar in de herfstvakantie voor het eerst bij Lollieland in Rotterdam. Dit succesvolle springkussenfestival werd opgevrolijkt door onze circusspeelplaats. We kregen veel positieve reacties. Hoogstwaarschijnlijk gaan we in de kerstvakantie 3 dagen naar Lollieland in Zoetermeer. De mensen uit Rotterdam zijn daar natuurlijk ook van harte welkom. 

Jeugdvakantieland

 

In de zomervakantie waren we voor het derde jaar aanwezig bij Jeugdvakantieland in Rotterdam Ahoy. Ook daar was het een druk bezochte Circusspeelplaats. 
Vooral het eenwieleren was een hit, van 's ochtends vroeg tot aan sluitingstijd waren de fietsjes bezet. Verder konden de kinderen over de draad lopen, al of niet met hoelahoeps, en we leerden ze allerlei jongleertechnieken. Rotterdam got Talent en dat is niet verkeerd, met Rotterdam Circusstad als jaarlijks terugkerend evenement in de binnenstad. 

 

 

 

 

En we waren dit jaar ook te vinden in Alphen aan den Rijn, op de grootste jaarmarkt van Nederland. 


https://www.facebook.com/circusweb.redactie/videos/1707869689276116/

 

Kijk ook naar onze pagina Prijzen en Arrangementen

Meer informatie:
Gera de Leeuw
info@circusevents.nl

0651462953