Geslaagde circusdag met Mikkiekamp

mikkiekamp10mikkiekamp12 mikkiekamp13Het Mikkiekamp in Vlaardingen voor kinderen van de voedselbank is een gigantisch succes geworden, zeker te danken aan de inzet van Jaco, John, Tries en heel veel vrijwilligers die deze week tot een topweek maakten.
Circus Movimento mocht ook laten zien hoe leuk het is om met circusmaterialen te werken. En dat deden we met Gera en Manuel Ramos. De deelnemers van het Mikkiekamp werden getransformeerd tot ware circustalenten. Na dik 2 uur oefenen op eenwielers, jongleren, steltlopen, ballopen, draadlopen en borden draaien, kwam het tot een prachtige eindshow, waar de kinderen helemaal los gingen. De loco-burgemeester van Vlaardingen kwam nog even kijken hoe dit kamp nu precies was georganiseerd. Ook de krokodillen en slangen van Ferry Torrez deden het prima. Ook in 2017 wordt hier weer een prachtig Mikkiekamp georganiseerd met Movimento. Deze formule gaat in steeds meer plaatsen in Nederland aanslaan, bij gemeenten die wat extra’s willen doen voor kinderen die in een constante armoede situatie leven.
De hoofdfoto is van mijn eigen kleinkind(net 3) die bij de eindshow helemaal los ging, op andere foto’s worden de kinderen niet herkenbaar¬†in beeld gebracht.¬†